Terug
Artikel

Automatiseer repeterende FiscFree mutaties snel en eenvoudig

Veel organisaties maken gebruik van de tool Fiscfree waarmee medewerkers extra secundaire arbeidsvoorwaarden kunnen verkrijgen. De verwerking van de uit FiscFree afkomstige mutaties gaat gepaard met veel repeterende handelingen. Fiscree is productpartner van HubBI. Met de Out AFAS hub 'Koppeling FiscFree® en AFAS' verminder je het aantal mutaties die je zelf moet controleren en invoeren fors.

FiscFree genereert normaal gesproken een Excelbestand van de producten die zijn afgeleverd bij de werknemers met de bijbehorende salarismutaties. De Out AFAS hub 'Koppeling FiscFree® en AFAS' bewerkt deze mutaties zodat ze AFAS ‘proof’ zijn. Vervolgens worden deze mutaties automatisch in AFAS verwerkt door de juiste looncomponenten of -mutaties en/of verlofcorrecties aan te spreken.

Automatische verwerking

Het grootste verschil met de standaard koppeling tussen AFAS en FiscFree is dat bij de Out AFAS hub 'Koppeling FiscFree® en AFAS' alle bronnen en doelen automatisch verwerkt worden én eenvoudig uit te breiden zijn. De standaard koppeling spreekt alleen enkele looncomponenten aan zoals brutoloon, vakantiegeld, eindejaarsuitkering en vakantie-uren/overuren. De geavanceerde AFAS koppeling van HubBI spreekt alle doelen en bronnen aan, bijvoorbeeld een gratificatie.

Tijdbesparing en reductie van fouten

Door het automatiseren van het mutatieproces van FiscFree naar AFAS bespaar je als organisatie veel tijd. Daarnaast neem je, als er geen handmatige handelingen meer nodig zijn om de vele gegevens te verwerken, de foutgevoeligheid compleet weg. Met deze Out AFAS hub kan je over het jaar heen de mutaties inboeken, hetgeen niet in AFAS kan worden geautomatiseerd. Ook kan de koppeling alle looncomponenten aanspreken, iets wat nog niet eerder kon.

Iets voor jouw organisatie?

De Out AFAS hub 'Koppeling FiscFree® en AFAS' is een oplossing waarmee je eenvoudig en automatisch FiscFree mutaties verwerkt in de AFAS omgeving van jouw organisatie. Wil je meer weten over deze en andere koppelingen? Neem dan contact met ons op

Koppeling FiscFree® en AFAS

Verwerk je repeterende mutaties afkomstig uit FiscFree® handmatig in AFAS? En moet je daarbij steeds opnieuw veel gegevens controleren? Met de FiscFree® - AFAS koppeling van HubBI doe je dit allemaal automatisch.

Meer informatie

Start gratis met HubBI en ontdek het gemak van versnellen

Probeer gratis Stel een vraag