HubBI, een verademing voor het financiële werkveld

Als financieel manager of financieel medewerker wil je in een platform zoals AFAS inzicht en controle in alle financiële processen binnen de organisatie. Maar ook bij procesbeheer en het registreren, rapporteren en efficiënt werken met de cijfers. En dan hebben we het nog niet gehad over control en compliance. Vaak betekent inzicht en controle ook vervelende repeterende, handmatige taken. Maar niet als je werkt met HubBI. 

Hubs & thema's voor finance

Jouw persoonlijke finance-versneller

Zie HubBI als een virtuele assistent aan je zijde. HubBI pakt je werk niet af, maar maakt je werk in en om AFAS wel een stuk sneller, gemakkelijker en leuker. Een financiële afdeling kent vele uitdagingen. Vindt veel van het werk nog in Excel plaats? Gebruik HubBI dan als een procesversneller. Dankzij HubBI zijn bijvoorbeeld dossieritems, inkooprelaties en inkooporders in een mum van tijd geautomatiseerd geregeld. Met als resultaat minder werkdruk en meer werkgeluk. 

Ontdek in het klantverhaal van GGzE welke tijdswinst HubBI heeft opgeleverd.

Geautomatiseerde hubs voor finance

Aanmaken inkooprelatie

HubBI detecteert nieuwe relaties en maakt automatisch de relatie voor je aan in Profit. Handmatige stappen worden zoveel mogelijk voor je uitgesloten. 
 

Inkooporders verwijderen

HubBI analyseert inkoopgegevens en verwijdert verouderde of geannuleerde orders automatisch voor je. Zodat jij geniet van een opgeruimde en up-to-date inkoopadministratie. 

Aanmaken openstaande posten

Laat HubBI openstaande posten zoals vrijwilligersvergoedingen en gegenereerde facturen uit andere applicaties automatisch inboeken. 

Snel en eenvoudig

HubBI helpt je om op een eenvoudige manier operationele innovatie in finance te realiseren. Waar finance processen geoptimaliseerd kunnen worden, helpt HubBI je direct met slimme hubs. Daar is geen integrale aanpak of kennis van technologie voor vereist. En goed om te weten, de In AFAS hubs worden gratis voor je geïmplementeerd. Je hebt er dus geen omkijken naar.  

Start vandaag al

Vraag een gratis hub aan en ervaar direct hoe je met HubBI jouw financiële processen versnelt. Of neem contact op voor meer informatie.

Aan de slag met HubBI Stel een vraag

Veelgestelde vragen

Dankzij HubBI besteed je minder tijd aan handmatige acties, zoals het combineren van Excel-bestanden. Dit vermindert de werkdruk en creëert bovendien ruimte voor bijvoorbeeld waardevolle controllingstaken. Daarnaast automatiseert HubBI repeterende taken. Hierdoor ontstaan er minder fouten en werk je efficiënter en sneller.  

Nee. Je hebt hiervoor geen specifieke kennis nodig. HubBI biedt ondersteuning bij de implementatie en zorgt voor een vlotte overgang naar het gebruik. Het HubBI-team staat bovendien klaar om jou en je financiële afdeling te begeleiden en te helpen bij vragen.  

Met HubBI werk je sneller en efficiënter en vermindert de werkdruk. Je werkt aan operationele innovatie zonder dat hiervoor grote verandertrajecten of complexe plannen nodig zijn. HubBI automatiseert taken, verzorgt nauwkeurige cijfers en rapportages en biedt controle en compliancy. Je tilt financiële processen zo naar een hoger niveau, met de focus op een correcte boekhouding en budgettering.  

Ja, HubBI is veilig. De applicatie beschikt over een ISO27001-certificering. Dit is een internationale norm voor informatiebeveiliging. Het toont aan dat wij proactief maatregelen nemen om de beveiliging van informatie te waarborgen, het helpt het bij het verminderen van de risico's op informatiebeveiligingsincidenten en het verbeteren van de algehele efficiëntie en processen.

Download beveiligingsdocument