Probeer of bouw je eerste hub gratis!

Onze missie is het automatiseren van jouw terugkerende handmatige werkzaamheden die weinig waarde toevoegen, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Start daarom vandaag nog gratis met HubBI en ontdek ook hoe je kunt versnellen. Kies uit één van de drie In AFAS hubs hieronder om gratis mee te beginnen. Wij implementeren deze hub ook gratis voor je.

UPN vullen

Vereenvoudig het proces van het vullen van UPN (User Principal Name) gegevens met je AFAS hubs. Hiermee vul en beheer je eenvoudig en snel de juiste UPN-gegevens, waardoor je fouten minimaliseert en tijd bespaart.

Aan de slag

Eindafrekening na uitdienst

Vereenvoudig het beheer van eindafrekeningen voor medewerkers die uitdienst treden. HubBI berekent en verwerkt nauwkeurig de eindafrekening, met een efficiënter proces tot gevolg.

Aan de slag

Vergoedingen activeren bij herstel

Activeer en beheer vergoedingen voor medewerkers die herstellen van een ziekte of blessure. Deze functie biedt een soepele en gestroomlijnde herstelprocedure.

.

Aan de slag

Maak gratis een account op HubBI

Met een gratis account krijg je toegang tot een scala aan handige functies en mogelijkheden voor In AFAS hubs.

Maak een account aan

Geen addertjes onder het gras

Één van deze In AFAS hubs mag je gratis proberen en gebruiken zolang je maar wilt. Zonder verborgen kosten of verplichtingen. Dus, waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met automatiseren!

Specifieke behoeften

Passen de aangeboden hubs niet bij jouw specifieke behoeften? Geen probleem. Met HubBI kun je ook zelf hubs op maat bouwen. Pas de instellingen aan op basis van jouw unieke vereisten en processen. Bouw de eerste gratis!