HubBI hubt het voor je

Al jaren doen duizenden mensen werk waar ze niet gelukkig van worden én dat ook nog eens enorm veel tijd kost. Eigenlijk best gek, toch? Daarom zochten wij naar een oplossing die helpt te versnellen en die waarde toevoegt aan het dagelijks werk. Een oplossing die de efficiëntie verhoogt. Maar bovenal een oplossing die het werkgeluk vergroot. 

HubBI automatiseert handmatige, repeterende handelingen op het gebied van HR, IT, finance en functioneel beheer in en om AFAS. Dat wat AFAS dus niet heeft geautomatiseerd. HubBI helpt je als virtuele AFAS-assistent om jouw werk sneller, foutloos en gemakkelijker te maken.

HubBI in en om AFAS

HubBI is de meest gebruiksvriendelijke automation-assistent van Nederland. Kies voor tijdbesparende en efficiënte oplossingen binnen AFAS-processen met In AFAS hubs. Of een naadloze integratie met externe applicaties dankzij Out AFAS hubs en Volume hubs. Ook omvangrijke AFAS-conversies hubt HubBI voor je. 

Meer werkgeluk

Saaie, terugkerende handmatige werkzaamheden zijn verleden tijd.

Hogere bedrijfscontinuïteit

Tijdbesparing en reductie van menselijke fouten.

De gebruiksvriendelijkste tool van Nederland

Zo intuïtief dat iedereen ermee kan werken.

Gratis installatie

De installatie regelen wij gratis voor je. Snel en gegarandeerd succesvol.

Gratis kennismaking 

De eerste hub krijg je gratis. Kies er één of bouw ‘m zelf.

Hoe werkt HubBI?

HubBI haalt gegevens uit AFAS, bewerkt ze en stuurt ze weer terug. Dit regelt HubBI met complexe automatiseringsacties achter de schermen in een mum van tijd voor jou. We bieden gebruiksklare integraties en HubBI-pakketten die elke organisatie helpt om laagdrempelig en stap voor stap te automatiseren.

HubBI en IJK

IJK is het toonaangevende bedrijf voor AFAS-dienstverlening en aanvullende software in Nederland. In 2019 is HubBI door IJK ontwikkeld om grote en complexe conversies gestructureerd en digitaal uit te kunnen voeren. Onder de vleugels van moederbedrijf IJK is het zelfstandig merk HubBI van conversietool uitgegroeid tot het meest gebruiksvriendelijk automatiseringsplatform van Nederland, succesvol in gebruik door meer dan 350 organisaties. Versnellen, gebruiksgemak en toegankelijkheid staan bij HubBI nog altijd centraal.

Start gratis met HubBI en ontdek het gemak van versnellen

Probeer gratis Stel een vraag