HubBI automatiseert HR processen 

Als HR-professional wil jij bezig zijn met de mensen in jouw organisatie. Niet zozeer met HR-processen automatiseren en versnellen, werk slimmer indelen en het zorgen voor inzicht in de juiste HR-data op het juiste moment. Optimaliseer het gebruik van jouw AFAS HR-platform daarom met HubBI. HubBI neemt jouw onnodige repeterende handwerk van je over, waardoor jij tijd overhoudt voor impactvol mensenwerk.

Hubs & thema's voor HR

Jouw persoonlijke HR-procesoptimalisatie assistent

Zie HubBI als een virtuele assistent aan je zijde. HubBI pakt je werk niet af, maar maakt je werk in en om AFAS wel een stuk sneller, gemakkelijker en leuker. Dankzij HubBI zijn bijvoorbeeld salarisadministratie, onboarding, verzuim en doorstroom in een mum van tijd geregeld. Ook de kwaliteit van de HR-data neemt toe, met waardevolle managementrapportages tot gevolg. Het resultaat? Minder werkdruk en meer werkgeluk.

Ontdek in het klantverhaal van ProRail wat HubBI voor optimalisaties heeft opgeleverd.

Geautomatiseerde hubs voor HR 

Verlofpotjes op- en afboeken

Automatisch op- en afboeken van verlofpotjes, het correct berekenen van verlof, het hoeft niet langer iedere keer handmatig. HubBI houdt rekening met de contractuele afspraken en werktijden, waardoor het verlof automatisch bijwerkt en correct berekent. 

Urensoort verzuim aanpassen voor korten salaris bij ziekte 

Wil je de administratie rondom ziekteverzuim makkelijker maken? HubBI past de urensoort voor verzuim automatisch aan om het salaris te korten bij ziekte, zoals in het tweede ziektejaar. Door het instellen van regels detecteert HubBI de juiste periode van ziekte.

Acties op basis van de beoordeling

Automatiseer HR-processen rondom beoordelingen, zoals gratificaties, schaalverhogingen en periodieken. HubBI analyseert de beoordelingsresultaten en past automatisch de relevante belonings- en salariscomponenten aan. 

HR-processen snel en eenvoudig geoptimaliseerd

HubBI vereist geen grote planmatige verandertrajecten of integrale aanpak. Daar waar de acute pijn zit, helpt HubBI je direct met slimme hubs. Zo bouw je stap voor stap aan operationele innovatie zonder langdurige of complexe trajecten. En goed om te weten, de In AFAS hubs worden gratis geïmplementeerd, daar heb je dus geen omkijken naar.

Bekijk hier de tarieven van HubBI. 

Start vandaag al

Probeer vandaag nog gratis een hub, of bouw er zelf eentje gratis en ervaar direct hoe je met HubBI het echte verschil maakt. Liever eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Aan de slag met HubBI Stel een vraag

Veelgestelde vragen

Met HubBI behaalt je HR-afdeling praktische quick wins bij HR Services en de salarisadministratie, waardoor de werkdruk vermindert en er ruimte komt voor nieuwe mogelijkheden. HubBI draagt bij aan het verminderen van verzuim en fouten en het vergroten van werkgeluk. Met HubBI kun je door het versnellen meer strategische waarde leveren.  

Met HubBI optimaliseer je HR-processen en verbeter je de informatievoorziening binnen jouw organisatie. HubBI helpt bij een efficiëntere uitvoering van HR-processen en de juiste informatie wordt makkelijker gedeeld en geanalyseerd.  

Nee. HubBI hoeft niet geïmplementeerd te worden. Het is een automation totaaloplossing in de breedste zin van het woord. Je koppelt HubBI alleen aan jouw AFAS-omgeving via de appconnector van AFAS.

Ja, HubBI is veilig. De applicatie beschikt over een ISO27001-certificering. Dit is een internationale norm voor informatiebeveiliging. Het toont aan dat wij proactief maatregelen nemen om de beveiliging van informatie te waarborgen, wat helpt bij het verminderen van de risico's op informatiebeveiligingsincidenten en het verbeteren van de algehele efficiëntie en processen.

Download beveiligingsdocument