Til met HubBI functioneel beheer naar een hoger niveau

Als functioneel beheerder heb je verschillende doelen voor ogen. Naast je dagelijkse werkzaamheden wil je AFAS optimaal benutten voor je organisatie. Gegevensuitwisseling met andere systemen optimaal faciliteren staat bovenaan jouw to-do lijstje. En dat het liefst met zo min mogelijk handmatige processen. Als je het sneller en beter wilt regelen, doe dat dan met HubBI.

Hubs & thema's voor functioneel beheer

Jouw persoonlijke AFAS-versneller

HubBI helpt je om AFAS optimaal te benutten door gegevensuitwisseling binnen AFAS en tussen AFAS en andere systemen te versnellen en vereenvoudigen. Denk aan onboarding, verzuim of dossieritems. Dankzij HubBI verbeter je processen in een mum van tijd. Dat heeft een positieve impact op de werkdruk van jouw afdeling. Daarnaast bewijst het ook de meerwaarde van functioneel beheer als spin in het web voor de andere afdelingen.

Geautomatiseerde hubs voor functioneel beheer 

Hubs

Gebruiker deblokkeren bij herindienst

HubBI detecteert de herindiensttreding van een medewerker en heft automatisch de blokkering van het gebruikersaccount op. De medewerker heeft direct de juiste autorisatie en toegang tot de relevante systemen.

Verwachte einddatum ziekmelding in combinatie met nacalculatie 

Verschuif de verwachte einddatum van een ziekmelding automatisch naar het begin van het volgende jaar. Zo blijft de nacalculatie van uren per hele maanden doorlopen. 

Hubs

Dossier herstructureren

Documenten opnieuw organiseren, hernoemen of verplaatsen naar de juiste dossieritems en onderliggende kenmerken, het wordt automatisch voor je geregeld. 

Een hub voor iedere functioneel beheer uitdaging

Daar waar je als functioneel beheerder tegen uitdagingen aanloopt, helpt HubBI je direct met slimme hubs voor AFAS. Zonder grote onderzoeksprojecten of implementatiedrempels. Verschillende standaard functioneel beheer-hubs liggen al voor je klaar. Daarnaast biedt HubBI de mogelijkheid om binnen het automation platform eigen hubs voor specifieke problemen binnen jouw organisatie te maken. Super eenvoudig, want HubBI is het meest gebruiksvriendelijke automatiseringsplatform van Nederland. En kom je er toch niet uit, dan staat het HubBI-team voor je klaar.

Start vandaag al

Probeer gratis een hub. Mis je er eentje? Vertel het ons. Of creëer binnen het automation platform eenvoudig je eigen hubs voor specifieke problemen binnen jouw organisatie. 

Aan de slag met HubBI Stel een vraag

Veelgestelde vragen

Je maakt met HubBI snel en veel impact bij de afdelingen die intensief gebruikmaken van AFAS. Denk aan het stroomlijnen van processen, het automatiseren van taken en het verbeteren van gegevensuitwisseling met andere systemen.  

Zeker weten. Met HubBI creëer je maatwerkoplossingen voor specifieke uitdagingen binnen jouw organisatie. Als functioneel beheerder ga je zelf aan de slag met het ontwikkelen van hubs of je werkt hiervoor samen met het HubBI-team voor ondersteuning.  

Nee. HubBI is gebruiksvriendelijk ontworpen voor functioneel beheerders. Je hebt dan ook geen specifieke technische kennis nodig. Mocht je vragen hebben, dan staat het HubBI-team uiteraard graag voor je klaar om met je mee te denken en je te ondersteunen.  

Ja, HubBI is veilig. De applicatie beschikt over een ISO27001-certificering. Dit is een internationale norm voor informatiebeveiliging. Het toont aan dat wij proactief maatregelen nemen om de beveiliging van informatie te waarborgen, wat helpt het bij het verminderen van de risico's op informatiebeveiligingsincidenten en het verbeteren van de algehele efficiëntie en processen.

Download beveiligingsdocument