Terug
Artikel

Workshop: Ontdek het gemak van versnellen met HubBI

Als functioneel beheerder heb je verschillende doelen voor ogen. Naast je dagelijkse werkzaamheden wil je AFAS optimaal benutten voor je organisatie. Gegevensuitwisseling met andere systemen optimaal faciliteren staat bovenaan jouw to-do lijstje. En dat het liefst met zo min mogelijk handmatige processen. Als je het sneller en beter wilt regelen, doe dat dan met HubBI.

In de workshop leer je alles over het AFAS Automation platform HubBI. Met HubBI automatiseer je zelf bedrijfsprocessen in AFAS, zonder enige IT- en programmeerkennis. Dankzij HubBI bespaar je gemiddeld 20% in tijd en kosten en reduceert de foutmarge gemiddeld met 40%.

Til functioneel beheer naar een hoger niveau met HubBI

Met HubBI ben je niet langer beperkt tot de grenzen van AFAS. Processen in AFAS maak je zelf eenvoudiger en sneller. Met AFAS-connectoren haal je de gewenste data op uit AFAS. Met de hubs van HubBI bepaal je vervolgens welke bewerkingen (toevoegen, verplaatsen of wijzigen) je wilt automatiseren en waar de data vervolgens naartoe moet. Zo eenvoudig is het!?

In deze workshop nemen we je mee in de mogelijkheden van HubBI en gaan we direct aan de slag met het inrichten van een hub in jouw eigen AFAS-omgeving. Hierdoor heb je al aan het einde van de workshop één (deel)proces geautomatiseerd.

Programma 

09:30 uur - Inloop met koffie & thee
09:45 uur - Leer meer over HubBI
10:30 uur - Zelf aan de slag met HubBI
12:30 uur - Lunch
13:00 uur - Einde programma

Doelgroep

Functioneel beheerders AFAS

Voorbereiding deelnemers

  • Neem je eigen laptop mee. Onze trainingsruimte is voorzien van werkplekken met twee beeldschermen, toetsenbord en muis.
  • Zorg voor een actuele AFAS testomgeving om te koppelen aan HubBI, inclusief applicatiebeheerder rechten met toegang tot de autorisatietool.

Data & locaties

De workshop 'Ontdek het gemak van versnellen met HubBI' bieden wij op verschillende data en locaties aan. Bekijk hieronder de mogelijkheden: 

Donderdag 13 juni - Helmond
Dinsdag 19 november - Leusden

Prijs

Deelname is geheel kosteloos.

Aanmelden

Meld je hieronder aan voor een van de workshops 'Ontdek het gemak van versnellen met HubBI'.

Start gratis met HubBI en ontdek het gemak van versnellen

Probeer gratis Stel een vraag