Wil jij consultancypartner van HubBI worden?

Goed dat je interesse hebt om consultancypartner van HubBI te worden. HubBI is het toonaangevende, gebruiksvriendelijkste geïntegreerde automatiseringsplatform in Nederland. HubBI biedt tijdbesparende en efficiënte oplossingen voor AFAS-processen, inclusief naadloze integratie met externe applicaties. Het platform wordt daarnaast ingezet voor omvangrijke AFAS-conversies. Met HubBI waarborg je continuïteit, verminder je menselijke fouten, vereenvoudig je compliance en profiteer je van snelle automatische afhandeling. Daarnaast biedt HubBI een geïntegreerde rekentool en een gebruiksvriendelijke interface. 

Onze consultancypartners

Hoe word ik consultancypartner? 

Registratie

Registreren voor het partnerprogramma doe je op onze registratiepagina. Liever een persoonlijk kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact op met Tim Willems.

Goedkeuring

Na ontvangst van je aanvraag beoordelen we je registratie. Zodra je aanvraag is goedgekeurd, ontvang je een bevestigingsmail met verdere instructies.

Verdien commissie

Iedere keer dat je verkopen realiseert via jouw unieke partnerlink verdien je commissie op basis van het verkoopbedrag.

Jaarlijkse uitbetaling

De uitbetaling van je commissie vindt jaarlijks plaats zodra het boekjaar wordt afgesloten.

Voordelen voor consultancypartners van HubBI

 • Commissie

  Als partner van HubBI ontvang je een aantrekkelijke verkoopcommissie. Hoe meer verkopen je genereert, hoe meer structurele commissie je verdient.

 • Toegang tot partnerportaal

  Je krijgt exclusieve en kosteloze toegang tot het HubBI portaal. Hier houd je gegevens bij zoals verkoopconversies en commissies die je hebt verdiend. Dit portaal biedt je ook nuttige marketingtools en bronnen om je te helpen bij je promotieactiviteiten. Daarnaast kun je dit portaal gebruiken om te sparren met business consultants.

 • Promotiemateriaal

  Als consultancypartner kun je gebruik maken van uiteenlopend promotiemateriaal over HubBI. Denk aan bestelformulieren, logo’s en presentaties. Daarnaast krijgt je organisatie een naamsvermelding op deze website.

 • Eigen dienstverlening

  Als HubBI-partner mag je zelf nieuwe vormen van dienstverlening ontwikkelen rondom HubBI. Denk bijvoorbeeld aan een processcan, waarmee je processen voor je klanten in kaart brengt die allemaal geautomatiseerd kunnen worden. De eenmalige kosten die jouw organisatie aan klanten in rekening brengt voor de ontwikkeling van een hub bepaal je zelf.

Wat we van jou verwachten

Verkoop & advies

Actieve verkoop van en advisering over het HubBI-platform bij bestaande en nieuwe klanten 

Support

Eerstelijnssupport rondom het HubBI-platform

Verwijzing

Verwijzing (interactieve link) naar HubBI op de website van je organisatie

Word ook partner en laat jouw klanten het gemak van HubBI ervaren

Word consultan­cy­partner of stel een vraag