Terug
Artikel

Whitepaper 'Robotisering van HR-taken'

Voor HR een kans om stappen te zetten op dit thema en verdere automatisering van processen toe te passen. Waar in veel organisaties de focus nog ligt op het digitaliseren van processen, zijn sommige al toe aan de volgende stap; het verder automatiseren van processen. Sectoren als telecom, de financiële wereld en het verzekeringswezen zetten hiervoor al geruime tijd software automation in; robots die processen efficiënter maken, risico’s verminderen en compliance inregelen.

Vraag de whitepaper kosteloos aan

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • software automation;
  • de toepassing ervan in de dagelijkse praktijk van HR;
  • wat software automation oplevert voor HR;
  • hoe je zelf aan de slag gaat;
  • de kijk van Patrick Adriaansen (directeur IJK) over een geïntegreerde medewerker-ervaring.

In deze whitepaper - ontwikkeld door IJK - lees je over software automation en AFAS. Met behulp van digital process automation (DPA) haal je het maximale uit de software van AFAS. Het gebruiksvriendelijke integratieplatform HubBI, dat faciliteert in DPA, is door IJK ontwikkeld.

Met HubBI automatiseer je zonder IT,- of programmeerkennis bewerkingen van gegevens in AFAS. Zoals het toevoegen, verplaatsen of wijzigen van gegevens. Een bewerking die je zonder automation handmatig uitvoert.

Met HubBI maken we onder andere de volgende koppelingen mogelijk:

Heb je aanvullende vragen of wil je meer informatie over bovenstaande mogelijkheden, neem dan gerust contact met het HubBI-team.

* verplicht veld

Ja, ik ontvang graag deze publicatie

Vul onderstaand formulier in om 'Robotisering van HR-taken' aan te vragen.

Start gratis met HubBI en ontdek het gemak van versnellen

Probeer gratis Stel een vraag