HubBI ondersteunt IT innovaties voor jouw IT-afdeling

Als IT-manager of -medewerker houd je veel verschillende ballen in de lucht; een beheersbaar en overzichtelijk applicatielandschap, een enorme projectenbacklog, IT procesoptimalisatie en verbetering van dienstverlening. IT automatisering rondom AFAS ondersteunt je om de regie te hebben en houden op de IT-afdeling. HubBI biedt jou als IT-professional dé oplossing.

Hubs & thema's voor IT

Jouw persoonlijke procesoptimalisatie voor IT

HubBI helpt je met praktische quick wins om IT-processen in en om AFAS te optimaliseren en automatiseren. Denk aan gebruikerscodes aanpassen, UPN leegmaken of de Active Directory koppeling. HubBI is het automatiseringsplatform dat AFAS verbindt met externe applicaties. Zo breng je eenvoudig structuur aan in je applicatielandschap. En versnel je het werk voor AFAS-kerngebruikers binnen je organisatie in een handomdraai. Dit straalt positief af op je hele IT-afdeling. Bovendien bewijst het dat je interne afdelingen vooruithelpt. 

Ontdek in het klantverhaal van Driessen Groep wat HubBI voor optimalisaties heeft opgeleverd.

Geautomatiseerde hubs voor IT

Gebruikerscode aanpassen

HubBI past automatisch de gebruikerscode aan volgens vooraf gedefinieerde regels en logica. Het minimaliseert je handmatige activiteiten en je profiteert van een optimale uitvoering van gebruikersbeheer binnen het systeem. 

AFAS - Active Directory koppeling 

Met de AFAS Active Directory-koppeling verbindt je gegevens van AFAS aan de Active Directory (AD) of Azure Active Directory (AAD). Accounts en autorisaties worden op het juiste moment geactiveerd, gewijzigd of geblokkeerd. Hierdoor zijn gegevens altijd up-to-date. 

UPN leegmaken

Leegmaken van User Principal Name (UPN) velden? HubBI detecteert automatisch wanneer een medewerker uit dienst treedt en zorgt ervoor dat het UPN-veld wordt gewist. Toegangsrechten en verbindingen van de voormalige medewerker worden zo effectief beëindigd. Minder vragen voor de IT-afdeling.

Veilige en kwalitatieve IT automatisering

HubBI kent geen grote implementatiedrempels en is daarom het gebruiksvriendelijkste automation platform van Nederland. Waar de acute pijn zit helpt HubBI je direct met slimme hubs. Kies voor standaard hubs, of daag jezelf uit en bouw een eigen hub in HubBI. Wat je ook doet, je bent met HubBI verzekerd van controle en naleving van compliance dankzij de ISO27001-certificering.  

Start vandaag al

Zeg het maar, wat wil jij automatiseren? Kies een hub en probeer het gratis uit. Of daag jezelf uit, en bouw ‘m zelf in HubBI.

Aan de slag met HubBI Stel een vraag

Veelgestelde vragen

Met HubBI behaal je praktische quick wins op afdelingen die intensief gebruikmaken van AFAS. Dit heeft positieve impact op de IT-afdeling en toont aan dat IT andere afdelingen vooruithelpt. HubBI verbindt AFAS ook met externe applicaties en helpt bij het structureren van het applicatielandschap. HubBI is bovendien ISO27001 gecertificeerd.  

HubBI maakt het applicatielandschap beheersbaar en overzichtelijk. Door hubs in te zetten, worden praktische quick wins behaald bij de afdelingen die AFAS gebruiken. Zo ondersteunt de IT-afdeling de interne afdelingen effectief.  

Nee. Veel standaard hubs zijn beschikbaar, waardoor je er direct van profiteert. De implementatie van HubBI wordt eenvoudig verzorgd door functioneel beheer of door ons. Je kunt ook zelf aan de slag met het ontwikkelen van eigen hubs of je werkt hiervoor samen met het HubBI-team voor ondersteuning.